News

Recent Rallynews
15 April 2023

Maxime Potty wint TACRALLY

De 48ste TAC Rally in en om Tielt vormde op paaszaterdag het decor voor de vierde manche van het Kroon-oil Belgian Rally Championship. Met 18 Rally2's aan de start, de topklasse in het kampioenschap, was de wedstrijd erg sterk bezet. Zoals verwacht werd het een spannende strijd voor de overwinning tot de laatste meters. Nadat hij het grootste deel van de wedstrijd aan de leiding reed, won Maxime Potty met 5"2 voorsprong op Cédric Cherain, de morele winnaar die enkel door een straftijd van 10" de overwinning verspeelde. "In de eerste ronde had ik een voordeel, omdat ik het parcours opende. We hebben ons eigen ritme gezocht. Een keer maakte ik een klein foutje, maar verder ging het prima....
29 March 2023

Live-optreden van de groep NOISE TIT

LIVE OPTREDEN - Vrijdag 7 april vanaf 19 uur - Europahal Tielt - Inkom vrij

TAC Rally en NOISE TIT :  dit is een uitstekende match van twee elementen die elkaar wederzijds versterken op een tof evenement.

NOISE TIT opereert al enige tijd met meer dan gemiddeld podiumsucces in het circuit van de rock covergroepen. De bandleden beschikken dan ook over een dosis vakkennis die velen hen benijden.

29 March 2023

Live ... NOISE TIT

Vendredi 7 avril à partir de 19h00 - Europahal Tielt - Entrée libre

TAC Rally et NOISE TIT, c'est un excellent combination de deux éléments qui se renforcent mutuellement sur un grand événement.

NOISE TIT opère sur le circuit des groupes de reprises rock avec un succès sur scène supérieur à la moyenne depuis un certain temps déjà. Les membres du groupe ont une dose de connaissances professionnelles que beaucoup leur envient.

31 January 2022

2022 De terugkeer

Covid19 verplichtte ons om de 47ste TAC-Rally af te gelasten in 2020 en 2021. De huidige situatie geeft ons de moed om na 2 jaar de TAC-rally opnieuw te organiseren. De 47ste TAC-rally is gepland op zaterdag 9 april 2022, met een shakedown op donderdag 7 april en de verkenningen op vrijdag 8 april.