TAC Rally
News
terug naar overzicht
NOISETIT

Live-optreden van de groep NOISE TIT

29 March 2023

LIVE OPTREDEN - Vrijdag 7 april vanaf 19 uur - Europahal Tielt - Inkom vrij

TAC Rally en NOISE TIT :  dit is een uitstekende match van twee elementen die elkaar wederzijds versterken op een tof evenement.

NOISE TIT opereert al enige tijd met meer dan gemiddeld podiumsucces in het circuit van de rock covergroepen. De bandleden beschikken dan ook over een dosis vakkennis die velen hen benijden.

TAC Rally en NOISE TIT, dit is een uitstekende match

NOISE TIT opereert al enige tijd met meer dan gemiddeld podiumsucces in het circuit van de rock covergroepen. De bandleden beschikken dan ook over een dosis vakkennis die velen hen benijden. Allen goed opgeleide muzikanten die hun gezamenlijke pied-à-terre hadden in de muziekacademie van Tielt. Zoek niet naar filosofische gelaagdheid bij een verklaring voor deze geschifte naam. Test gewoon de Engelse zowel als de (West)-Vlaamse versie uit.

De veelal bekende nummers zijn van het stevige soort, zoals dat hoort bij een band die zijn biotoop heeft op evenementen waarvoor doetjes passen. Ze serveren een sound die vanuit een hechte ritmesectie gekruid is met felle gitaren, solo’s en heerlijke zangstemmen. Zelfs de stramste benen beginnen te knikken en te jiven bij deze energie.

De line-up ziet eruit als volgt:

- Alex Feys: bas

- Andy Hamers: drums, lead en bac. vocals

- Balder Kennivé: keys en bac. vocals

- Irene Haentjes: lead vocals

- Seppe Vansteelant: gitaar en bac. vocals

- Tom Bottelberge: gitaar

Maak kennis op het web:

https://www.noisetit.be/

https://www.facebook.com/noisetit/ 

https://www.youtube.com/watch?v=MhRawJkf3fE

https://www.youtube.com/watch?v=hTKHmAwZ6uY

 

logo

Lees ook